Veel gestelde vragen

Doet het pijn?

Nee permanente make-up is niet geheel gevoelloos, maar wordt over het algemeen niet als pijn ervaren. Dankzij de nieuwste computer gestuurde apparatuur waar uw specialist mee werkt en verdoving cremes kunnen de onaangename prikkels tot een minimum beperkt worden.

Voor wie is permanente make-up?

Voor bijna iedereen. Voor vrouwen en mannen, voor vrouwen die er altijd verzorgd uit willen zien, voor degenen die een correctie nodig hebben, voor mensen met een allergie bij gewone make-up, voor sportieve mensen, kortom permanente make-up is geaccepteerd in elke bevolkingsgroep.

Hoe lang blijft permanente make up zitten?

Over het algemeen blijft permanente make-up altijd aanwezig. De intensiteit van permanente make-up kan in de loop der tijd wel licht vervagen. Dit is echter volkomen afhankelijk van persoon tot persoon.Dit heeft ondermeer te maken met de natuurlijke celvernieuwing het afweersysteem en invloed van UV-licht. Uw specialist kan hierover uitleg geven.

Als ik het niet mooi vindt, wat dan?

Dit is nog nooit gebeurd. Voordat gepigmenteerd wordt, wordt er eerst voorgetekend. Dan zoekt u samen met uw specialist de juiste kleur uit. Pas als alles volledig naar wens is, wordt begonnen met pigmenteren.

Kan ik nog gewone make-up aanbrengen?

Absoluut. Permanente make-up is niet bedoeld als avond make-up, het dient met name om de natuurlijke gezichtsvormen te accentueren. U kunt dus altijd nog extra make-up aanbrengen voor een avondje uit.

Kan ik direct binnenlopen voor een behandeling?

Alvorens uw specialist met een permanente make-up behandeling begint vindt er altijd eerst een gesprek met u plaats. Tijdens dit gesprek bespreekt u samen met uw specialist uw wensen en hoe de permanente make-up hierin kan voorzien. U kunt zelf aangeven wat uw wensen zijn omtrent permanente make-up contouren. Uiteraard wordt door uw specialist een verantwoord advies gegeven hoe het beste en mooiste resultaat met permanente make-up kan worden verkregen.

Hoe lang duurt de behandeling?

Over het algemeen duurt een behandeling inclusief voorgesprek, voortekenen, kleurkeuze, pigmentatie en afhandeling 1 tot 1,5 uur.

Is er speciale nazorg na de behandeling?

In principe hoeft de huid na het aanbrengen van permanente make-up geen speciale behandeling te ondergaan. Teneinde ervoor te zorgen dat uw permanente make-up optimaal zal zijn, heeft uw specialist een overzicht voor u samengesteld met richtlijnen voor de nazorg. Uw specialiste neemt voorafgaand aan de behandeling alle richtlijnen voor nazorg met u door en geeft u uitleg hierover.

 

permanente make up

logo anbos


C'est Moi | Puccinilaan 10 | 5056 AS | Berkel Enschot | 06 42025849 | KvK Tilburg 17259983

Copyright © 2013. All Rights Reserved.